top of page

Wat hebben wij u te bieden:

Hondenuitlaatservice,

Heeft u een part- fulltime baan en kunt u uw hond tussen de middag niet zelf uitlaten, bent u slecht te been en kunt u niet met uw hond gaan wandelen, in verwachting en kunt u daardoor uw hond niet voldoende beweging bieden die hij/zij nodig heeft dan is Marcella's Animal Service de oplossing. De uitlaatservice is voor iedere sociale, goed luisterende hond geschikt.

Wat houd de uitlaatservice nou precies in:

De uitlaatservice heeft 2 a 3 verschillende wandelgroepen per dag, deze zijn per dag verdeeld van 09:00 uur t/m 16:00 uur. Tijdens de wandelingen word er veel aandacht besteed aan alle honden, zo kunnen ze lekker met elkaar spelen en alles wat de honden nog meer voor leuks tegen komen in het bos. De groepen worden na 60 minuten wandelen weer moe en voldaan netjes terug naar huis gebracht waar ze nog wat lekkers krijgen.

Er zijn 2 a 3 groepen gemaakt om ervoor te zorgen dat er niet te veel

honden in een groep zitten, en dat ze allemaal hun aandacht krijgen die ze nodig hebben.

De wandelingen gaan altijd naar het bos, we wandelen de ochtendgroep in de Frederiksbossen in rijen en de middag wandelen we in Boswachterij dorst, wij hebben een vergunning vanuit Staatsbosbeheer om in deze gebieden te mogen en kunnen wandelen. 

Pups mogen vanaf een leeftijd van 8 weken mee, ze zullen mee gaan in de hiervoor bedoelde hondenbuggy, zodat ze kleine stukjes kunnen opbouwen maar toch lekker de natuur in kunnen.

Het maximum aantal honden dat per wandeling mee gaat is 10.

De honden moeten los kunnen lopen.

Voor de uitlaatservice is de jaarlijkse enting + kennelhoest verplicht!!!


Als de baas liever heeft dat de hond gewoon een blokje om gaat omdat hij niet sociaal genoeg is, te oud is voor een lange wandeling, loops of een andere reden dan is dit echter geen enkel probleem, we hebben hier de individuele wandelingen voor.

Oppasservice:

Voor wie is er een oppasservice.

De oppas is bedoeld voor katten, knaagdieren en overige huis/boerderij dieren.

Wilt u op vakantie of een dagje weg maar wilt u dat uw huisdier lekker thuis blijft. Dan is Marcella's Animal Service iets voor u en uw huisdier.

De oppas zal geheel bij u aan huis zijn. Ik zal 1 tot 3 keer per dag bij uw huisdier komen, per keer zal dit 15 minuten tot 1 uur zijn dit is afhankelijk van uw huisdier en de afgesproken taken.

Er zijn verschillende taken bespreekbaar. 

Dierentaxi:

Heeft u geen auto, geen tijd of een andere reden dat met uw dier niet naar uw bestemming kan rijden, dan rijden wij graag voor u. Wij rijden voor alle diersoorten, wij beschikken ook over een paardentrailer dus ook voor de paarden kunnen wij rijden. 

Vaste vakantie:

Wij zijn vast ieder jaar in de kerstvakantie gesloten. Andere vakanties worden ruim van te voren op de website of de facebook-pagina vermeld. 


Wij zijn de volgende weken gesloten ivm vakantie:

Week 26 - 27 - 42 - 52 - 01/2024

Mijn werkgebieden:

Oosterhout, Oosteind, s'gravenmoer, Teteringen, Rijen

Gebieden die hier buiten vallen zijn de tarieven in overleg.

bottom of page